Μιχάλη Καραολή 91-93 Νέα Ιωνία
210-7648126 / 6946993501
taichiathens@gmail.com

Τετραήμερο σεμινάριο στην Αίγινα απο Παρασκευή 1 Ιουλίου έως Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

taichiathens

Τετραήμερο σεμινάριο στην Αίγινα απο Παρασκευή 1 Ιουλίου έως Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Πέρασαν 11 χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε το τελευταίο μας καλοκαιρινό σεμινάριο στην Αίγινα! Καιρός να επιστρέψουμε για ένα φουλ τετραήμερο καλοκαιρινό σεμινάριο στον όμορφο χώρο- το σπίτι των Αγγέλων- την Οικία Καραπάνου!

Ημέρες σεμιναρίου: Από Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 18.00 έως  το μεσημέρι της Τρίτης 5 Ιουλίου.

Ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα Τάι Τσι ακόμα και σε φετινούς αρχάριους καθώς θα είμαστε δυο εκπαιδευτές και θα μπορούμε να χωριζόμαστε σε ομάδες όταν δεν εξασκούμαστε όλοι μαζί.

Πρόγραμμα & ύλη σεμιναρίου:
Πρωινό μάθημα: 7:30 – 9:30 ή 8:00 – 10:00 (θα αποφασιστεί ανάλογα με την  σκίαση του χώρου)
Απογευματινό μάθημα: 18:00 – 20:00 (και πάλι θα το δούμε ανάλογα τον ήλιο).
Το πρώτο απογευματινό μάθημα θα ξεκινήσει Παρασκευή 1/7 18:00 γι αυτό πρέπει να είστε στον χώρο αρκετά νωρίτερα. Το τελευταίο μάθημα θα τελειώσει το πρωί της Τρίτης 5/7 αλλά θα μπορούμε να φύγουμε αργότερα ίσως και νωρίς το απόγευμα έτσι ώστε να κάνουμε το μπάνιο μας και να φάμε όλοι μαζί σε κάποια ταβέρνα.
Δωμάτια:
Το κατάλυμα είναι ένα νεοκλασικό όμορφο σπίτι σε απόσταση 5 λεπτά, με τα πόδια, από την θάλασσα και είναι διαμορφωμένο για σεμινάρια όπως το δικό μας. Δεν είναι ξενοδοχείο. Τα δωμάτια είναι δίκλινα και τρίκλινα όλα με μονά κρεβάτια). Τα περισσότερα μοιράζονται τα μπάνια. Στον κήπο έχει ένα δωμάτιο δίκλινο με το δικό του μπάνιο και δύο δίκλινα ξεχωριστά δωμάτια που μοιράζονται την ίδια είσοδο και το μπάνιο το οποίο βρίσκεται στο ένα από αυτά. Στο ισόγειο όπου είναι και η κουζίνα έχει τρία δίκλινα δωμάτια που μοιράζονται δύο μπάνια – θα είναι διαθέσιμα τα δυο δίκλινα καθώς το ένα θα το χρησιμοποιούν οι δάσκαλοι. Στον πρώτο όροφο έχει ένα δίκλινο, ένα μονόκλινο και ένα τρίκλινο που μοιράζονται ένα μπάνιο. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα εδώ ότι για να πάει κανείς στο μπάνιο θα πρέπει να περάσει από ένα από τα άλλα δωμάτια.
Τα δωμάτια δεν έχουν κλιματιστικό – είναι ο κανόνας της Οικίας να μην χαλάσουν το παραδοσιακό σπίτι. Μπορεί όμως να παρέχουν ανεμιστήρες.
Λόγω κόβιντ δεν θα γεμίσουμε όλα τα κρεβάτια, και θα πρέπει να γνωρίζετε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε το δωμάτιο σας ή να μας ζητήσετε να σας τακτοποιήσουμε εμείς. Αν κάποιος θέλει να μείνει μόνος του σε ένα δωμάτιο που έχει δύο κρεβάτια τότε το κόστος θα είναι λίγο παραπάνω (βλέπε το κόστος για μονόκλινο).
Δωμάτια στο κοντινό ξενοδοχείο: Αν κάποιος δεν θέλει να μείνει στο σπίτι, σε απόσταση περίπου 12 λεπτών με τα πόδια μπορεί να κλείσει δωμάτιο σε αυτό το ξενοδοχείο Stefania studios (αλλά πρεπει να το κάνει από τώρα καθώς η διαθεσιμότητα είναι αμφίβολη εκείνη την εποχή- μπορείτε να κάνετε την κράτηση μέσω booking com και σας την κρατάει έως ένα μήνα πριν χωρίς χρέωση!).
Κόστος σεμιναρίου:
Συνολικό κόστος με διαμονή  (ανεξάρτητο από το πόσα μαθήματα παρακολουθήσετε μέσα στις 4 ημέρες): 350 ευρώ το άτομο (περιλαμβάνει ημιδιατροφή, 4 ώρες μαθημάτων καθημερινά και διαμονή σε οποιοδήποτε δωμάτιο (ρωτήστε μας για τη διαθεσιμότητα)
Επιπλέον κόστος για μονόκλινο : Το μονόκλινο χρεώνεται επιπλέον 40 ευρώ για τις 4 ημέρες (μονόκλινο σημαίνει αν πάρει κάποιος ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).
Κόστος χωρίς διαμονή στην Οικία: 250 ευρώ (περιλαμβάνει την χρέωση χρήσης των χώρων της Οικίας την ημιδιατροφή και τα μαθήματα- σημείωση: πρωινό θα έχουμε στην Οικία μετά το πρωινό μάθημα).
Στην περίπτωση που δεν μείνετε στην Οικία θα πρέπει να μείνετε κοντά ώστε να είστε παρόντες στα μαθήματα. Δείτε εδώ που είναι η Οικία.
Κόστος μόνο για το ΠΣΚ: Σημειώστε αυτή η επιλογή χρεώνεται περισσότερο γιατί είναι πιο δύσκολη στην διοργάνωση.
Θα πρέπει να είστε στο πρώτο μάθημα της Παρασκευής έως και το μάθημα της Κυριακής απόγευμα που θα τελειώσει στις 20.00- αν δεν συμμετέχετε σε αυτά τα μαθήματα το κόστος δεν αλλάζει): 140 ευρώ (περιλαμβάνει τα μαθήματα , την ημιδιατροφή από Παρασκευή βράδυ έως και το πρωινό της Κυριακής και την χρέωση της χρήσης των χώρων της Οικίας). Στην περίπτωση συμμετοχής μόνο το ΠΣΚ θα πρέπει να κλείσετε διαμονή αλλού – η διαμονή στην Οικία θα είναι μόνο για όσους κάνουν όλες τις ημέρες.

Προκαταβολή και όροι συμμετοχής:
Για επιβεβαίωση της θέσης σας πρέπει να δοθεί μια προκαταβολή 200 ευρώ από τώρα έως την 1 Ιουνίου το αργότερο. Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί το αργότερο έως τις 20 Ιουνίου.

Για όσους δεν μείνουν στην Οικία η προκαταβολή είναι 150 ευρώ  και πρέπει να δοθεί από τώρα έως 1 Ιουνίου. Η προκαταβολή για όσους έρθουν μόνο το ΠΣΚ είναι 90 ευρώ και πρέπει να δοθεί έως την 1 Ιουνίου.
Σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται παρά μόνο αν βρεθεί κάποιος να πάρει την θέση σας. Αν το σεμινάριο ακυρωθεί από τους διοργανωτές τότε όλο το ποσό που έχετε δώσει επιστρέφεται.

Όποιος συμμετέχει στο σεμινάριο θα πρέπει να έχει έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή να κάνει ραπιντ τεστ αν είναι ανεμβολίαστος. Στο σεμινάριο θα παρθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.

Ύλη σεμιναρίου:
Στο σεμινάριο όπως αναφέραμε πιο πριν θα είμαστε δυο εκπαιδευτές η Γιάννης Ζουμπρούλης και η Λύδια Τυλλιανάκη senior instructors του Dong Style Tai chi.

Θα γίνει εργασία στο slow set (την μεγάλη φόρμα), κυρτό σπαθί (ή ασκήσεις με κυρτό για όσους δεν το γνωρίζουν) , στο ίσιο σπαθί (ή ασκήσεις με ίσιο σπαθί για όσους δεν το γνωρίζουν). Ασκήσεις αυτοάμυνας με δύο άτομα, testing των στάσεων και κατανόηση της ενέργειας τσι στις κινήσεις του ται τσι- φυσικά με τις απαραίτητες προφυλάξεις και μόνο για όσους το επιθυμούν. Ασκήσεις τσι κόνγκ και συγκέντρωσης ενέργειας για την αύξηση της ζωτικότητας και την επίτευξη ηρεμίας.
Σαν επιπλέον δυνατότητα για όσους επιθυμούν μπορεί να γίνει μάθημα και με την φόρμα της βεντάλιας του Τάι Τσι ή απλά ασκήσεις με βεντάλια.
Το πρόγραμμα υπόκειται σε μικροαλλαγές ανάλογα τις συμμετοχές. Αυτό απλά είναι ένα προσχέδιο.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ ενημερώστε τον Γιάννη Ζουμπρούλη αν είστε μαθητής/τρια της σχολής του στο taichiathens@gmail.com ή 6946993501, ή την Λύδια Τυλλιανάκη (αν είστε μαθητής/τρια της σχολής της) στο lydiatilli@hotmail.com ή 69412605288  Η θέση σας είναι επιβεβαιωμένη μόνο με κατάθεση προκαταβολής όσο γίνεται πιο σύντομα.

English