Διεθνές πενταήμερο Tai Chi Camp στη Νότια Κρήτη με τον master Alex Dong Σεπτέμβριος 2018

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

Το camp είναι ανοιχτό σε μαθητές  όλων των επιπέδων.

Οι ώρες των μαθημάτων θα είναι κάθε μέρα 10:30 – 13:00 και 17:30 – 20:00 από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το κόστος και τα δωμάτια

Το συνολικό κόστος για το Tai Chi Camp είναι: σε δίκλινο δωμάτιο 490 ευρώ το άτομο, σε τρίκλινο δωμάτιο 455 ευρώ το άτομο και σε μονόκλινο δωμάτιο 590 ευρώ. Περιλαμβάνει, όλα τα μαθήματα, ημιδιατροφή και διαμονή.  Σχετικά με τις προκαταβολές θα δοθούν σύντομα πληροφορίες. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε τα έξοδα διαμονής  απευθείας στο ξενοδοχείο έως μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Το ξενοδοχείο απαιτεί το  70% έως τέλη Ιουλίου το αργότερο και το υπόλοιπο 30% έως μια εβδομάδα πριν το σεμινάριο. Από το συνολικό κόστος του ξενοδοχείου αφαιρείτε 10 ευρώ τα οποία τα δίνετε χωριστά (έξοδα αίθουσας). Οι προκαταβολές για το ξενοδοχείο δεν επιστρέφονται. Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια με το ξενοδοχείο ενημερώστε μας.

Όσοι προτιμούν δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με συγκεκριμένο συγκάτοικο ενημερώστε μας,  αλλιώς αν θέλετε το κανονίζουμε εμείς. Όσοι δεν επιθυμούν να μείνουν στο ξενοδοχείο, το συνολικό ποσό για τα μαθήματα και έξοδα της αίθουσας είναι 290 ευρώ.   

Ο χώρος

Ο χώρος βρίσκεται στο ξενοδοχείο Calypso στη Νότια Κρήτη, κοντά στον Πλακιά. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο σεμιναρίων και ευεξίας του ξενοδοχείου.

Πώς να φτάσετε στο Tai Chi Camp

Μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσω Χανίων ή Ηρακλείου αεροπορικώς ή και μέσω Ρεθύμνου ακτοπλοϊκώς. Η Ryanair είναι μια οικονομική εταιρεία που προτείνουμε για πτήσεις προς Χανιά – Κρήτη ή για το Ηράκλειο Κρήτης η και Χανιά με την Aegean Airlines.

Η απόσταση οδικώς για το ξενοδοχείο από τα Χανιά, είναι 1 ώρα και 50 λεπτά, από το Ηράκλειο, είναι 2 ώρες και από το Ρέθυμνο 1 ώρα περίπου.

Το ξενοδοχείο μπορεί να κανονίσει ταξί και το κόστος μεταφοράς είναι 80 – 120 ευρώ που μπορεί να μοιραστεί από 4 άτομα. Επίσης υπάρχουν ΚΤΕΛ αλλά πρέπει να μας ρωτήσετε λεπτομέρειες για τα δρομολόγια. Το πλησιέστερο χωριό στο ξενοδοχείο είναι ο Πλακιάς που απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο ή ταξί.

Περισσότερες πληροφορίες θα σταλούν σε όσους εγγραφούν στο σεμινάριο.