Μιχάλη Καραολή 91-93 Νέα Ιωνία
210-7648126 / 6946993501
taichiathens@gmail.com

Βιογραφικά

taichiathens

Γιάννης Ζουμπρούλης

Ο Γιάννης ασχολείται με τις κινέζικες πολεμικές τέχνες από το 1992. Σε αυτό το διάστημα έχει ασχοληθεί με Wudang Taijiquan, eagle claw kungfu, Qigong & Yang Taijiquan. Ακολουθεί το σύστημα του Alex Dong από το 2002 και είναι ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας. Έχει τον τίτλο senior instructor για το σύστημα που διδάσκει από τον Master Alex Da De Dong

Master Alex Da De Dong

H μετάδοση του Τάι Τσι Τσουάν τσουάν (taijiquan) στην οικογένεια Dong (Tung) ξεκινά με τον Dong Ying Jie (1888 – 1961) ο οποίος μαθήτευσε για 20 χρόνια υπό την καθοδήγηση του Yang Chen Fu. O Dong Yin Jie το μετέδωσε στους δυο γιους του Dong Jun Ling και Dong Hu Ling και αυτοί με τη σειρά τους στον Dong Zeng Chen πατέρα του Alex Dong. O Alex Dong άρχισε την εκπαίδευση του σε ηλικία 5 χρόνων. Έχει αναγνωριστεί σαν “best Martial spirit” (το καλύτερο μαχητικό πνεύμα) στους εθνικούς αγώνες push hands το 1991 στην Αμερική εκπροσωπώντας την Χαβάη. Το 2003 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ιδρύοντας τη σχολή του ”Alex Dong International Taijiquan Association”. Είναι ένας αφοσιωμένος δάσκαλος που μεταδίδει στους μαθητές όλων των επιπέδων την αυθεντική σημασία του Tai Chi Chuan. Διδάσκει σε σεμινάρια που διοργανώνονται σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.
Website: www.alexdongtaichi.com

Βασίλης Σκαλκέας

Ο Βασίλης  έχει ασχοληθεί με το Okinawa Karate και το Kick Boxing από το 1995 εώς το 1997. Ασχολείται με το Tai Chi Chuan από το 2006, με το σύστημα του Alex Dong στον Α.Σ Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας.  Παρακολουθεί σεμινάρια με τον master Alex Dong και είναι ενεργό μέλος, βοηθός και εκπαιδευτής στον Α.Σ Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας. 

Νικολέττα Σέρρα

H Νικολέττα  ασχολείται με το Tai Chi Chuan και Qi Gong από το 2006, με το σύστημα του Alex Dong στον Α.Σ. Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας. Παρακολουθεί σεμινάρια με τον master Alex Dong και είναι ενεργό μέλος, βοηθός και εκπαιδεύτρια στον Α.Σ. Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας. 

Ο Α.Σ. Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας βρίσκεται υπό την αιγίδα του Dong Style International Taijiquan Association 

English